Samstag, 9. Mai 2020

14 shtatori

14 shtator 1998.jpg


Gjithcka erdhi pas vrasjes se shekullit, asaj te Azem Hajdarit dhe akuzave se se ai ishte viktime e pushtetit.

Rreth orës 10:00 të paradites së 14 shtatorit, kryeministri njofton për një skenar destabilizues. Një orë më vonë, kortezhi mortor, një pjesë e armatosur, i afrohet  Kryeministrisë.

Një grup personash e çojnë arkivolin për nga dera e Kryeministrisë, ndërsa të tjerë qëllojnë me armë. Kryeministria braktiset nga punonjësit, ndërsa protestuesit sulmojnë me granatahedhës dhe bomba.

Ata qe e kane jetuar ate dite kane deshmuar se si me arme ne duar, ne nje proteste ku nuk mungoi dhuna u tentua te sulmohej kryeministria.

Per te tjeret qe nuk e jetuan, deshmi mbeten fotot, qe ne ate kohe bene edhe xhiron e mediave te huaja. /gazeta panorama

2 Kommentare:

  1. New York casino - jtmhub.com
    New York casino. New York: CasinoCityNYGambling. New 창원 출장안마 York: Casino 정읍 출장안마 CityCityNYGambling. New York: Casino 삼척 출장샵 CityNYCasino City: 강원도 출장샵 Casino CityNew York City: 부천 출장마사지 Casino CityNew York City: Casino CityNew York City: Casino City

    AntwortenLöschen
  2. One area of particular focus within 점보카지노 the report was gambling, with every gambling vertical receiving its personal threat evaluation. The European Commission carries out periodic supra-national threat assessments, figuring out the risk of cash laundering and terrorist financing throughout the European Union in numerous sectors. The 2022 edition is the third such threat evaluation, after previous variations in 2017 and 2019. Miami Valley Gaming General Manager Craig Robinson and its director of operations Gary DeWitt have been in attendance in the course of the meeting Wednesday morning and supplied to answer questions the commission may need had. No questions have been requested and Commission Chair June Taylor wished them success in the future. Overall, 687 members (59.5%) had not paid for a loot box in the past month, and 468 members (40.5%) had.

    AntwortenLöschen